Θοδωρής Παπαλουκάς και Mid Season Skills Improvement


Ο Θοδωρής Παπαλουκάς στο Mid Season Skills Improvement

Tης Eurohoops Team/ info@eurohoops.net

Ο “τσάρος” του ευρωπαϊκού μπάσκετ, ο Έλληνας που κατέκτησε αμέτρητες ατομικές και ομαδικές διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, ο Θοδωρής Παπαλουκάς, βρέθηκε την Τετάρτη 28/12 στο κλειστό της Ηλιούπολης, εκεί όπου το Advanced Basketball Development διοργανώνει το πρότυπο προπονητικό πρόγραμμα Mid Season Skills Improvement.

Ο δύο φορές πρωταθλητής Ευρώπης και MVP της Euroleague το 2007 βρέθηκε και πάλι στα παρκέ με στόχο να μοιραστεί τις εμπειρίες του και τις βαθιές γνώσεις του στην ποιοτική προπόνηση με τους 24 επιλεγμένους αθλητές του ABD, οι οποίοι προπονούνται αυτές τις ημέρες εντατικά υπό τις οδηγίες των Θανάση Κωσταντώνη, Κώστα Μελέτη, Βαγγέλη Καβάσιλα, Κώστα Σταμάτη και την υπόλοιπη προπονητική ομάδα.

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς δεν άργησε να μπει στο πνεύμα του προγράμματος. Μπήκε στο γήπεδο κι έδειξε έτοιμος να μεταδώσει κάθε λεπτομέρεια, η οποία έχει καθοριστική σημασία στην επιτυχημένη έκβαση μιας προσπάθειας στην καλαθοσφαίριση.

Όπως είναι φυσικό οι αθλητές απόλαυσαν την άμεση επαφή τους με έναν εκ των κορυφαίων Ελλήνων παικτών και μέσα στο παρκέ αφουγκράστηκαν, εφάρμοσαν και κυριολεκτικά “ρούφηξαν” κάθε γνώση που προσπάθησε να τους μεταλαμπαδεύσει ο άνθρωπος που ξεκίνησε από την συνοικία των Ελληνορώσων για να κατακτήσει την εκτίμηση σε Ρωσία, Ευρώπη και σε όλο τον μπασκετικό κόσμο!

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς στο Mid Season Skills Improvement

πηγή : eurohoops.net