ΕΙΣΑΓΩΓΗ


Το Advanced Basketball development , αποτελεί ένα πρότυπο προπονητικό  πλάνο βελτίωσης , ανάπτυξης και ανάδειξης ατομικών δεξιοτήτων στην καλαθοσφαίριση .

Η ατομική προσέγγιση του κάθε αθλητή ή αθλήτριας είναι η θεμελιώδη αφετηρία του ABD , με τελικό προορισμό  μια ομαλή στοχευμένη και παραγωγική αθλητική ανάπτυξη .

Με βασικό μας άξονα την συνεχόμενη βελτίωση , και μέσα από την προοδευτική  προπονητική ακολουθία αιχμής του Advanced Basketball Development , είναι βέβαιο ότι ο αθλητής θα έχει κάθε ευκαιρία να γίνει καλύτερος σε κάθε επίπεδο του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης .

Η 15ετή εμπειρία του προπονητικού επιτελείου μας , σε συνδυασμό με την αποκλειστική μας συνεργασία στην Ελλάδα με το κορυφαίο πρόγραμμα ανάπτυξης και βελτίωσης δεξιοτήτων στις ΗΠΑ , το Drillz and Skillz b.t. , του coach Don Kelbick , μας προσφέρουν την  εφαρμοσμένη επιστημονική γνώση και εμπειρία να καθοδηγήσουμε και να αναδείξουμε την κάθε πτυχή του ταλέντου που ο κάθε αθλητής μοναδικά διαθέτει .

Μια ομάδα ανθρώπων με μεγάλη εμπειρία στις αθλητικές και ιατρικές επιστήμες εργάζονται στον άξονα του ABD , με πρωταρχικό μέλημα την επιστημονικά τεκμηριωμένη αναπτυξιακή πορεία κάθε αθλητή και αθλήτριας σε 4 επίπεδα ,

  • Ανάπτυξη , βελτίωση και ανάδειξη τεχνικών δεξιοτήτων στην καλαθοσφαίριση
  • Αθλητική ανάπτυξη μυϊκής ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης απόλυτα προσαρμοσμένης στην καλαθοσφαίριση
  • Ψυχολογική και πνευματική προετοιμασία αθλητή υψηλού επιπέδου
  • Αθλητική διατροφή και άσκηση , διατροφική αγωγή .

Το Advanced Basketball Development , απευθύνεται σε κάθε αθλητή ή αθλήτρια που αγαπά το μπάσκετ , αλλά πολύ περισσότερο σε κάθε αθλητή που θέλει να αναπτύξει και να διευρύνει την προοπτική εξέλιξής του στην καλαθοσφαίριση .

Με αφετηρία την απόλυτα εξατομικευμένη προσέγγιση κάθε αθλητή και αθλήτριας το ABD , προσφέρει τις προϋποθέσεις που θα οδηγήσουν το παιχνίδι σας σε ανώτερο επίπεδο .